Advertisement

Saturday, February 7, 2015

Arafa Palazzo - Soft Lycra Plain


Assalamualaikum DUNIA.. Saya ara.. Dunia? Cewah mcm lagu Faizal Tahir , my favourite singer tu.. hehe.. Eh, entry ni bukan pasal Faizal Tahir tau TAPI ara nak perkenalkan atau nak promosikan collections palazzo dari arafa collections.. Details pasal palazzo ni:


- Material : Soft Lycra Plain
- Free Size (fit S-XL)
- Labuh (104cm) *lebih kurang
- Xpanas, Sederhana tebal/ Xjarang
- Sesuai sgt utk Muslimah yg bertudung & xnak pakai seluar yg nampak ketat2 gitu 

Harga pulak xmahal !!!
RM35 (Semenanjung)
RM40 (Sabah/Sarawak)

Boleh la uolls jenjalan pasni dgn fashion palazzo yg style & selsesa ni 

Whatsapp => 011.16581.891

Kat bawah ni ara sertakan gambar2 arafa palazzo.. kalau nak request warna lain boleh la whatsapp number di atas.. 



BLACK




GREY




BROWN




RED




PEACH



ORANGE




PURPLE






BLUE



YELLOW MUSTARD



PINK





Jika berminat whatsapp ke 011.16581.891
Thank You. Bye DUNIA. :)

2 comments:

  1. warnanya cantik - cantik belaka ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah cantik2 kan sis.. sesuai pakai g jalan2 :) selesa

      Delete